Coda Technologies versterkers brengen muziek tot leven

Het Amerikaanse Coda Technologies bestaat al sinds 1985 en is opgericht door Doug Dale en Eric Lauchli. Voor 1985 waren ze samen met Nelson Pass de belangrijkste ontwerpers voor de legendarische Threshold Company, destijds de autoriteit op het gebied van Solid State versterkers.

De versterkers van Coda Technologies zijn trouw gebleven aan het DNA van de Threshold Company. Ze zijn gebouwd als een tank, enorm krachtig maar hebben toch een bijna “buizenachtige” snelheid, ruimtelijkheid en verfijning. Ze zijn in staat elk stuk muziek op elke luidspreker tot leven te brengen en weten het hart van een muziekliefhebber te raken. Coda maakt unieke vesterkers die zich met gemak kunnen meten met de groten der aarde.

De Coda CSib geïntegreerde versterker is recent door Hifi.nl gereviewd en heeft de maximale score van 5 sterren gekregen,

René van Es van hifi.nl over de Csib: “Souplesse laat zich combineren met detaillering, kracht met subtiliteit, gevat in een subliem stereobeeld dat keer op keer zich losmaakt van de weergevers en in drie dimensies instrumenten plaatst alsof de bouwers van CODA zelf aan de mengtafel zaten.”