x-odos brengt streaming naar nieuwe hoogtes en verandert digitaal in muziek!

Wij richten ons al sinds 2012 op streaming. We hebben diverse mooie merken op de Nederlandse markt geïntroduceerd.  We mogen ons met recht een streaming expert noemen. Bij onze eerste kennismaking met x-odos in 2018 waren wij verbaasd over de stap die er nog met streaming te maken was. Wat ons betreft brengt x-odos streaming audio naar nieuwe hoogtes en we hebben niet lang hoeven nadenken over of wij dit bijzondere merk wilden gaan voeren.

Buiten dat x-odos werkt met de hoogste kwaliteit onderdelen hebben ze geheel eigen hardware en een software platform ontwikkeld die de dititale informatiestroom zo perfect als mogelijk verwerkt. x-odos verandert een stroom digitale bitjes in muziek, vloeiend, analoog en met emotie en impact. Nergens analytisch en geen tintje digitaal te bekennen. Ruimtelijk afbeelding, diepte, detailering en gevoel, het is er allemaal in hoge mate. Muziek op zijn best!

Die ongekende weergave combineert X-odos met een intuïtieve gebruikservaring, een razendsnelle app waarmee je eenvoudig al je muziek kunt vinden. Of je nu muziek lokaal op hebt geslagen of speelt via streaming diensten als Qobuz of Tidal luisteren naar muziek wordt eenvoudig en een waar plezier.

Buiten de modellen zonder DAC is er sinds kort een plus versie van de xo|one met hoogwaardige DAC aan boord. Ook voor de DAC heeft x-odos niet voor de gemakkelijkste weg gekozen. Waar andere fabricanten vaak kiezen voor de populaire chips van bijvoorbeeld Sabre of Wolfson is x-odos eigenwijs. Ze hebben gekozen voor een geheel eigen ontwerp waarbij ze werken met een TI PCM1794 per kanaal. Het is één van de meest analoog klinkende en meest indrukwekkende streamers op de markt!

Caspar van Audio-life Buren: “x-odos is de enige streamer die wij kennen die echt muziek maakt!”