Tijdens de XFI show gaan we er een waar feestje van maken!

x-odos kamers 42 en 44 met o.a. AvantGarde

Het Duitse x-odos is de nieuwe standaard voor streaming, een van de weinige oplossingen die zich wat weergave betreft met de top van de CD loopwerken mag meten. Ongekend transparant, verfijnd, organisch en clean. Tijdens de XFI zullen wij een 2-tal primeurs hebben! Wij zullen spelen met de nieuwe xo|stream pro en tijdens  weekend is de lancering van de compleet nieuwe App.

B.audio kamer 44

Het Franse B.audio maakt elektronica die in staat is de essentie van muziek over te brengen. Geen aspect gaat verloren en muziek komt tot leven. Ook staat design hoog op het lijstje, het oog wil immers ook worden gestreeld. Ook hier weer een 2-tal primeurs, de vernieuwde DAC met pre en analoge inputs en de recent gelanceerde eind versterker.

LAB12 kamer 44

Het Griekse LAB12 maakt elektronica met een ongekende prijs/beleving verhouding. De bijzondere ontwerpen zijn grotendeels op basis van buizen. Een retro look met moderne ontwerpen. Tijdens de XFI zullen we een aantal van hun kunstwerken gaan inzetten. We hopen dan de nog uit te komen DAC1 reference te kunnen spelen.

 

Stay Tuned voor meer informatie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment